torsdag 18 februari 2010

Fisken är på hugget, trålarna rensar våra hav på allt som kommer dess väg. Alltså mer jobb för oss stackars lossare, eller bra rättare sagt för vi är här för att jobba, jobba mycket, länge och hårt. Det här är inget jobb man gör för att det är kul eller någon annan glorifierad anledning. Kroppen är lika död som fisken efter ett par 16 timmars pass.

Tänkte på det här med att man säger att benen eller armarna blir som spaghetti när man är helt slut. Kanske om man e lite trött men inte när man tar ut kroppen helt, kanske som okokt spaghetti då. För man blir allt annat än degig, man blir stel och det känns som man ska gå av! Haha skönt!

Otroligt sexiga Bagaren står och poserar i kvällssolen med färskfisk båten Fjellmöy i bakgrunden. Jag och Bagaren har haft en liten pågående diskussion huruvida om detta jobb har sexiga moment eller ej. Jag tror inte jag behöver säga så mycket efter denna bild publicerats, galon i orange, ett par kraftiga handskar och en högtrycksspruta i handen. Bagaren det är bara att backa och tacka så ses vi i frysen där det kan gå riktigt hett till...

Inga kommentarer: