tisdag 14 april 2009

Blues & regn

Som vanligt så regnade det i år igen under Bluesfest men det hör väl till. Vi valde att gå på söndagen hade inte råd att gå alla dagar eftersom ett festival pass kostar över 400 dollar vilket jag tycker e lite väl dyrt. Söndagen bjöd iaf på en massa bra artister o vi klarade oss faktiskt från regn. Det vart som väntat en galen dag/natt o fan va kul det e med FEESTIVAAAL!!!! Lite avundsjuk på kalle som ska till Roskilde i år igen. På lördag/söndag blir det 50 års party eftersom jag o min käre vapenbroder har blivit 25 vilket e helt galet. Önskar att alla där hemma kunde vara med o fira o skoja!

Jag har fixat en ruggig present till Danne som han kommer bli svindlande glad över... På kvällen blir det cocktails o tapas på jobbet vilket blir trevligt, har ju fått ihopp en liten kompis krets så förhoppningsvis blir vi ett gäng... Rhys o Maren har tagit över soffan i vardagsrummet så nu e vi fullt hus igen!

1 kommentar:

Lillasyster! sa...

Vad kul att du skriver och langar lite bilder igen! Och vad kul att ni var på festival, låter jätte kul. Jag lovar också att alla här hemma önskar att vi kunde få fira er också! Men vad kul att ni är fullt hus.
Rock on!