fredag 22 januari 2010

Rastlös själ

Ålesund, en stad en plats. En rastlös själ, så mycket tankar så några svar. Tiden går lev i nuet, för mycket tid. Morgondagen ska vi utnyttja till att bestiga berget ute på Godöya. Ser verkligen fram emot att fjällvandra igen, byta ut den varma sanden under fötterna mot en karg snöklädd bergstig. Kontraster. Jag hoppas vädermakterna vill oss väl imorgon, vakna upp till ännu en klarblå himmel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej min "bloggare" tänk att du är ute i etern med dina tankar och funderingar! Fortsätt med det, tycker om dina ordval, det finns kanske en poetisk ådra i dig djupt därinne. Du har ju talets gåva ibland sätt den på pränt men glöm inte att spara det du skriver det är roligt att läsa efter några år , jag vet efter åratal av dagboks skrivande.
Hppas verkligen att ni fick en fin dag på fjället. Här hemma har det varit mulet varje dag längtar efter lite sol nu!! Åkt skridskor som vanligt, ska njut av ett glas vin nu, lyssna till brasans sprakande,se flammornas sken spegla sig i taket, känna det du säger d.v.s. att livet är just nu... älskar dig min son kram från mor din.